Håndværk 

 og design

Vores møbler genspejler den skønhed som tidligere tiders håndværk fra middelhavsområdet besidder - i kombination med dansk design og funktionalitet. En unik kombination som forener det bedste fra to forskellige kulturer.

Hos Villa Home & Garden er vi stolte af at fortsætte den gamle antikke håndværkstradition. Grækernes og Romernes marmor mosaik kunst er blevet overleveret til vores håndværkere og er blevet benyttet til fremstillingen af vores eksklusive bordserie Ravenna.

Fremstillingen af vores håndfremstillede terrakotta fliser kan dateres tilbage til det middelalderlige Marokko. Som man kender det fra mange paladser i Marokko og Andalusien, er mosaikkerne slået ud af de berømte zellige fliser fra kongebyen Fez. På samme måde fortsætter vi denne håndværkstradition på vores værksted i dag.

Det originale håndværk giver vores møbler en individuel skønhed som baseres på de variationer der opstår igennem håndarbejdet og som også genspejles i de changerende flisefarver.

Hos Villa Home & Garden bliver det skønne håndværk konserveret for eftertiden, idet vi varm galvaniserer og pulver lakerer jernet og nano behandler flise overfladerne.

Vores møbel sortiment - med de klassiske serier Ravenna og Mediterran, er blevet kompletteret med de nye design linier Nordic og Barcelona.